Mijn missie : Opgeruimd Wonen en Werken voor Iedereen

Gepubliceerd op 20 juni 2024 om 09:00

Mijn Missie: Opgeruimd Wonen en Werken voor Iedereen

Mijn missie is helder: ik wil dat iedereen opgeruimd kan wonen en werken. Een opgeruimde kast gaat namelijk veel verder dan alleen nette planken en georganiseerde lades. Het creëert ook een opgeruimd hoofd, wat zorgt voor meer rust, ontspanning en werkplezier.

Ik ben Ellie Jelsema, bekend als de organizer van Groningen. Als geboren Groningse heb ik ruime ervaring als secretaresse en een passie voor het slim inrichten van ruimtes en kasten. Geen overvolle lades of onhandige stapels, maar een systeem waarbij alles wat je dagelijks nodig hebt binnen handbereik is. Wat je minder vaak gebruikt, krijgt een handige plek onder- of bovenin de kast.

Van jongs af aan ben ik een opgeruimd type. Als achtjarige was ik al gefascineerd door de keurige stapeltjes kleding in de kast van mijn buurmeisje. Bij een kledingwinkel leerde ik hoe je kleding netjes vouwt, en dat ben ik altijd blijven doen. Deze passie voor orde en netheid is uitgegroeid tot mijn professionele expertise.

Ik hou ervan om spullen te hergebruiken en ik ben een groot fan van tweedehands items. Dat betekent dat je bij het opruimen niet meteen nieuwe mandjes en bakjes hoeft te kopen. We kijken eerst naar wat je al hebt en wat we daarvan kunnen gebruiken. Natuurlijk hou ik van mandjes en bakjes – ze zijn dé hulpmiddelen voor overzicht en orde. Ik help je graag bij het sorteren, en ik verzeker je dat je er blij van wordt.

Ik weet wat handig kan zijn voor jouw kast, maar ik luister altijd naar wat voor jou belangrijk is. Dit is jouw ruimte, dus jouw voorkeuren staan centraal. In het Noorden doen we het samen, met respect voor jouw keuzes. En maak je geen zorgen: jij bepaalt zelf wat je wilt bewaren en wat niet. Ik stel je de juiste vragen om je te helpen de beslissing te nemen die bij jou past.

 

Waar Ik Je Mee Kan Helpen

Ik ben inzetbaar voor het opruimen en ordenen van:

  • Ruimtes in jouw woning
  • Jouw eigen werkplek
  • Werkplekken in jouw organisatie (een overzichtelijke werkplek kan werknemers helpen om werkdruk te verminderen en meer rust en ruimte te ervaren)

 

Opgeruimd wonen en werken voelt gewoon beter. Met Elliessolutions breng ik Hart, Hoofd en Huis weer in balans. En ik voeg graag wat groene invloeden toe – ik ben namelijk dol op plantjes! Heb jij al planten op je werkplek staan?

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me een berichtje voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bekijken hoe we jouw ruimte weer overzichtelijk en opgeruimd kunnen maken.

 

Volg Mij Ook op Social Media

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.